CoachStories

Nieuwsberichten, leuke verhalen en interessante artikelen staan hier voor je klaar.

Hier vind je de laatste berichten

depositphotos 68075081 stock photo 2021 new year cubes

Dag Oud Hallo Nieuw

Over exact 12 uur na het publiceren van dit bericht is dit ook allemaal een feit. Tijd voor een terugblik, want wat hebben we in al die afgelopen jaren zoal bereikt als The CoachStation?

CoachStation

Uit de lockdown

Afgelopen jaar hebben veel mensen zichzelf leren kennen op een manier die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Daar waar veel waarde werd gehecht aan bepaalde privileges veranderde dat door corona ingrijpend.

Profiel foto

Devil is in the details

Ons oude logo was gebaseerd op de gedachte aan een Brits metrostation. Met de Brexit dreef die gedachte dus ook verder van ons af én toevallig hadden we ook al samen afscheid genomen van de “The” in onze naam, bye bye dus.

05EE0467 6EFE 4236 96CE 87E52DFE1F11 1 201 a

Werk in uitvoering

De afgelopen vijf jaar hebben wij veel bedrijven en particulieren in beweging gekregen om het gewenste resultaat te bereiken. Maar nu is het de beurt aan ons om in beweging te komen.

WhatsApp Image 2020 10 28 at 12.02.24

Het fundament van samenwerken

Op 23 september was het dan zover; de workshop ‘Het fundament van Samenwerken’ voor vrijwilligers vanuit de Vrijwilligers Centrale Utrecht gaat eindelijk door. Het coronavirus heeft het afgelopen halfjaar ook deze workshop in zijn greep en wordt diverse malen uitgesteld. Maar nu is het dan zover. 

Test image

Thuiswerkgek

Oké, oké, wij zijn zeker niet de eerste die een stukje publiceren over de effecten van het thuiswerken in dit corona-tijdperk. We schrijven deze story’s om onze verwondering met jou als lezer te delen, om je tot denken, een glimlach of wellicht een overweging over jouw eigen situatie aan te zetten.