Loopbaancoaching

Kunnen wij jou helpen bij:


Herken jij dit? Scroll verder…

Ben jij toe aan een carrièreswitch?

Loopbaancoaching

Onze loopbaancoaching richt zich specifiek op jouw carrière en of die nog wel aansluit bij jouwambities. Daarvoor gaan we met jou onder andere op zoek naar je innerlijke drijfveren. Wat wordtjouw volgende stap?Herken jij je in een van de volgende situaties? Neem dan snel contact op. 

Persoonlijke loopbaanbegeleiding

Je kunt bij CoachStation kiezen voor 2 soorten loopbaanbegeleiding:

  1. loopbaancoaching (losse sessies)
  2. een loopbaantraject (volledig pakket)

Bij loopbaancoaching bepaal je zelf in overleg met je coach hoeveel sessies je nodig hebt en aan welke doelen je gaat werken. In een loopbaantraject ligt vooraf vast hoeveel sessies we gaan doen en wat de doelen zijn.

1. LoopbaancoachingLoopbaancoaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om de voorjou wenselijke en duurzame verandering in jouw loopbaan te bevorderen. De focus kanliggen op meer voldoening halen uit je huidige werk, onderzoeken welk ander werk ookinteressant kan zijn voor jou of vanuit werkloosheid kijken naar een nieuwe baan. ✓ Hoe krijg ik meer energie in mijn huidige werk?✓ Zit ik wel op mijn plek binnen mijn organisatie?✓ Hoe zorg ik ervoor dat ik binnen mijn huidige baan vooruitkom?✓ Ik zoek een andere baan, maar waar moet ik beginnen? Kortom; meer werkplezier, persoonlijke effectiviteit vergroten en ambities realiseren in je huidige, toekomstige of gewenste baan. Introductiegesprek loopbaancoachingKies je voor loopbaancoaching dan stellen we in een introductiegesprek eerst de terealiseren doelen vast. Meestal volgt een voorstel voor een kort en intensief coachtrajectwaarbij de loopbaancoach als onafhankelijke sparringpartner fungeert.Daarmee heb je iemand die je eerlijk op ontwikkelpunten wijst, maar ook op onbenuttemogelijkheden. Verder begeleidt de coach jou bij het overwinnen van obstakels en opstellen vaneen concreet actieplan voor het realiseren van je doelen. Belangrijk want zonderdaadwerkelijke actie komt er geen verandering. Tijdsinvestering: Gemiddeld 5 sessies van 1,5 uur.Tarief: € 75,- per uur excl. btw
2. Loopbaantraject

De inhoud van een loopbaantraject verschilt van persoon tot persoon, maar deze vorm van loopbaanbegeleiding bevat in ieder geval de volgende onderdelen:

Voor het onderdeel drijfverenanalyse krijg je tijdens de loopbaantraject toegang tot gevalideerde drijfverentests die je thuis vanachter je computer maakt. In 6 gesprekken onderzoeken we jouw persoonlijke situatie: welk werk matcht met jou en sluit aan bij jouw drijfveren en talenten? Vervolgens werken we toe naar een concreet actieplan met 3 belangrijke elementen:

  1. Hoe breng je jezelf effectief op de markt?
  2. Welke concrete stappen ga je nemen?
  3. Wat is voor jou het ideale tijdpad? 

De investering in een loopbaantraject omvat:
 7 gesprekken van 1,5 uur die we om de week houden,
 1 Drijfverentest, 1 gedragstest,
Na afloop ga je met opdrachten naar huis waarmee we samen onderzoeken wat jouw kwaliteiten, drijfveren, uitdagingen, talenten, interesses, ambities, valkuilen en belangrijke werkwaarden zijn. Zo kun je jouw ideale werkprofiel helder formuleren en weet je goed wat je echt wilt. 

Aan het eind van het traject heb je een concreet actieplan met jouw ideale baankeuze en concrete acties om deze werkelijkheid te laten worden.

Tarief: € 895,- incl. btw (voor particulieren)

Interesse?


Bel ons op: 033 888 39 39


Vul ons contactformulier in

Andere diensten

Executive-coaching
Motiverende coaching
Leiderschapscoaching
Vaardigheden & competenties

Free content