Executive-coaching

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in:


Herken jij dit? Scroll verder…

Groei als executive door persoonlijke coaching!

Executive-coaching

Jij bent de executive die zich verder wil ontwikkelen. Gericht op een specifiek onderwerp of thema wil jij jezelf laten coachen door een professional. Daarbij voel jij je persoonlijk verantwoordelijk voor de resultaten, voor het team en jouw omgeving. Het voelt alsof je er geen grip op krijgt. Dat kan een gevoel van ongemak of zelfs stress opleveren. Hoe ga je dit aanpakken? Hoe trek je dit recht en toon je goed leiderschap?

Onze executive-coaching richt zich daarmee juist op typische vraagstukken waar jij mee te maken krijgt, zoals: 

Coachen van jouw skills

We kijken samen naar de verantwoordelijkheden, onzekerheden en overtuigingen die jou en jeleiderschap definiëren. Je krijgt inzicht in de drijfveren van jezelf en die van je omgeving. Onsspecialisme is om naar jou te luisteren en je uit te dagen hierin jezelf verder te ontwikkelen. Onzeprofessionele coaches hebben zelf ruime ervaring, zij kennen het kader waarbinnen jij werkt.

Aanpak

De invulling van jouw traject is maatwerk, maar je kunt in ieder geval met de volgendeonderdelen rekening houden.

Intake
Doel van deze intake is om onder andere:

​De intake is vrijblijvend en duurt ongeveer 1 uur. Aan het einde van de intake heb je duidelijk of en wanneer de offerte gereed is en hoe het vervolgtraject voor jou eruit gaat zien.CoachingssessiesMet je coach stem je aantal en frequentie af. Als richtlijn kun je 5 tot 7 sessies aanhouden. Veelal zit er 4 weken tussen de verschillende sessies, waardoor je voldoende tijd hebt om het geleerde in de praktijk te brengen en te oefenen. 

Methodiek
Onze professional coacht jou persoonlijk in een face-to-facegesprek. Het is mogelijk om hier verschillende opties in mee te nemen. Zo kun je ervoor kiezen om je te laten coachen via een side-by-side-principe. Hierin observeert de coach jou op een zelfgekozen moment en spreken jullie af waarop en hoe je feedback ontvangt. De toegevoegde waarde van deze vorm is dat je heel direct en gericht coaching ontvangt op de door jezelf geformuleerde doelstellingen. Ook is het mogelijk om tussentijdse oefeningen gezamenlijk te formuleren en zelf te werken aan verslaglegging. Dit bespreken jullie samen tijdens de intake.

Duur: 1 tot 1,5 uurLocatie: in overleg te bepalenTarief: €195,- per uur excl. btw
Afronding
In de laatste sessie rond je af met je coach en bespreek je hoe en op welke wijze je vorm blijft geven aan het geleerde.
 
Wij blijven graag op de hoogte van jouw ontwikkeling en je resultaten. Daarom nemen wij sowieso na twee maanden contact met je op om dit te bespreken en samen te reflecteren op jouw traject.

Interesse?


Bel ons op: 033 888 39 39


Vul ons contactformulier in

Andere diensten

Loopbaancoaching
Motiverende coaching
Leiderschapscoaching
Vaardigheden & competenties

Free content